Huoltoneuvoja MAN Center Espooseen
K-Auton MAN Center Espoo etsii joukkoonsa Huoltoneuvojaa,
joka tuntee raskaankaluston korjaustoiminnan omakseen.

Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti, ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Haluat olla, asiakaspalvelun, raskaankaluston huolto- ja korjaustoiminnan ammattilainen ja omaat autotekniikan tuntemusta. Eduksesi luetaan myös muu konealan tuntemus. Haluat myös olla autoalan eturintamassa kehittämässä palvelujamme. Nykyaikaisten tietojärjestelmien käyttö on sinulle tuttua ja omaksut uusia asioita nopeasti.

Odotamme sinulta:
- Positiivista asiakaspalvelu asennetta
- Organisointikykyä
- Halua ja kykyä työskennellä erilaisten järjestelmien kanssa
- Sitoutumista aloittamaasi työhön
- Oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
- kuorma- ja linja-autojen tuntemus eduksi
- Englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan uusien teknologioiden kehittymiseen autoalalla
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmässä ja K-Autolla voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla niin kuluttaja- kuin yrityspuolellakin sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tommi Rundgren, puh. 0504389421.
Lähetä hakemuksesi 31.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä

www.k‐auto.fi
 
 
 
Takaisin Hae tästä