Vuoroesimies (37,5 h/vko) K-ryhmään Turun tukkuun
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Vuoroesimies vastaa vuorossaan keräilyn ja kuormanpurun oikea-aikaisesta toiminnasta sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Työsuhde alkaa viimeistään 1.9.2018 ja on kokoaikainen 37,5h/vko.

Haluamme innostuneen vuoroesimiehen huolehtimaan siitä, että asiakaskokemus ja toimitusvarmuus ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet tukussa vain 2 km päässä Turun keskustasta. Kokemus tai koulutus food service alasta on plussaa.

Odotamme sinulta;
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- vastuunottokykyä
- Sap-järjestelmän tuntemusta
- esimieskokemusta

Pääset suomalaisen food service-alan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle;
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lähetä hakemuksesi 9.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä