Takuukäsittelijä, Porsche Center Helsinki
TAKUUKÄSITTELIJÄ PORSCHE FINLAND, HELSINKI

Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme motivoitunutta takuukäsittelijää auttamaan asiakkaitamme ja verkostoamme takuuasioissa. Haluat toimia tärkeänä osana Porsche Finlandin organisaatiota. Sinulla on joustava ja asiakaspalvelullinen palveluasenne, halua ja valmiuksia vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn, hyvä paineensietokyky ja halu kehittää omaa osaamista jatkuvasti autoalan tulevaisuuden tarpeisiin. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Hakijalta edellytämme autoalan tutkintoa (AMK), aiempaa alakohtaista työkokemusta, mielenkiintoa urheiluautoja kohtaan sekä hyvää englannin ja/tai saksan kielitaitoa. AutoMaster toiminnanohjausjärjestelmän käyttötaito luetaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu mm. takuukäsitely, takuutuki ulkoisille ja sisäisille asiakkaille Oy AutoCarrera Ab:ssa. Työskentelet yhdessä asiakkaiden ja Porsche Centereiden huollon henkilökunnan kanssa. Huolehdit, että autovalmistajan standardeja, suosituksia ja prosesseja noudetaan huollossa. Edustat Porsche AG:n jälleenmyyjäliikettä kaikilla toimillasi (Porsche Brand Ambassador).

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- tarkkuutta, täsmällisyyttä ja järjestelmällisyyttä
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- halua kehittää omaa osaamista
- ajokorttia

Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja erityisesti Porsche Center Helsingin automyynnin ja huollon palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Helsingin omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huipputason työvälineet
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi oheisella linkillä 31.08.2018 mennessä. Sisällytä hakemukseen ansioluettelosi (max. 2 sivua).

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Arto Koljonen, puh. 040 713 9119.

-----------
Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kaksi uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 36 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin.
 
 
 
Takaisin Hae tästä