Autofiksari-kesätyöntekijä Porsche Center Helsinki
AUTOFIKSARI-KESÄTYÖNTEKIJÄ PORSCHE CENTER HELSINKIIN

Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen autofiksarin kesätyöntekijäksi huolehtimaan siitä, että Porsche Center Helsinki ylittää asiakkaidemme odotukset. Haluat toimia tärkeänä osana Porsche Center Helsingin huollon tiimiä. Sinulla on joustava ja asiakaspalvelullinen palveluasenne, halua ja valmiuksia vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensietokyky. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Aiempi kokemus autoalasta sekä alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu mm. Autojen päältäpesut ja sisäpuhdistukset, uusien vastaanotettavien autojen ulkopuolinen laaduntarkastus sekä laadullisten huomioiden dokumentointi ja informointi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- ajokorttia

Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja erityisesti Porsche Center Helsingin automyynnin ja huollon palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Helsingin omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-Ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huipputason työvälineet
- vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 27.06.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Arto Koljonen, puh. 040 7139 119.

-----------
Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kaksi uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 36 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin. Palvelemme teitä mielellämme teille sopivimmassa Porsche Centerissä: Helsingissä, Turussa tai Tampereella.
 
 
 
Takaisin Hae tästä