Kotikeittiön osastokakkonen/palvelutiskimyyjä (37,5 h/vko) K-Citymarket Vantaa Jumbo
K-citymarket Vantaa Jumbo on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Kauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä, pääsääntöisesti klo 7-23. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina ollut vahvuutemme. Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun ja monipuolisuuteen sekä poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun.

Palvelutiskimme Suomen pisimpiä ja se käsittää laajan valikoiman kotiruoka- ja välipalatuotteita sekä liha-, kala-, ja leikkeletuotteita. Tavoitteenamme on, että asiakas saa laadukkaan tuotteen ja palvelukokemuksen aina tiskien ollessa auki, myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Haemme nyt ahkeraan ja ammattitaitoiseen joukkoomme

Market Kitchen palvelutiskin ja keittiön osastokakkosta kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta kokemusta ja asiantuntemusta palvelutiskimyynnistä sekä ihmisten johtamisesta. Toimit työssäsi reippaasti ja innostat myös muita vastuullisella tekemiselläsi. Sinulla on kiinnostusta kehittää osastoa, sen tehokasta toimintaa ja valikoimaa yhdessä osastovastaavan kanssa. Haluat myös järjestelmällisesti kehittää myyntiä, tulosta ja asiakastyytyväisyyttä.

Toivomme sinulta innostuneisuutta, joustavuutta sekä hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä halukkuutta ja kykyä hallita isoa kokonaisuutta kaikkina kaupan aukioloaikoina. Kaupan tietojärjestelmien tunteminen sekä kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi.

Tärkeimpiä ominaisuuksia työntekijässämme ovat reipas asenne työhön, vuorovaikutustaidot, iloisuus ja asiakaspalveluhenkisyys sekä johtamistaito. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan kentän yhdessä Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista sekä mahdollisuuden kehittää itseään. Meillä on myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Market Kitchen päällikkö Heli Hölttä, p. 040 8684 651 tai heli.holtta@citymarket.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV su 1.7.2018 mennessä osoitteeseen matti.himberg@citymarket.fi. Laitathan ystävällisesti aihekenttään otsikon Työhakemus/Market Kitchen.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin