Laatukoordinaattori K Auto Oy, Vantaa
LAATUKOORDINAATTORI K AUTO OY, VANTAA

K-Auton Jälleenmyyjäverkoston kehitystiimi etsii joukkoonsa laatukoordinaattoria. Tehtävässäsi toimit monipuolisessa roolissa vastaten jälleenmyynti- ja huoltoverkoston laadullisesta seurannasta ja sen kehittämisestä. Vastuualueisiisi kuuluu mm. K-Autossa tehtävien tutkimusten (esim. asiakaskokemustutkimukset, markkinatutkimukset) ja korjaamotestauksen koordinointi.

Olet vahva autoalan ammattilainen ja innokas oppimaan uutta. Toimit oma-aloitteisesti ja hoidat työtehtäväsi analyyttisesti ja järjestelmällisesti. Tiimityöskentely on sinulle arkipäivää, ja haluat olla osa uutta kasvavaa liiketoimintaa.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- liiketalouden osaamista ja kaupallista ajattelutapaa
- sujuvia tietoteknisiä taitoja
- hyvää autotekniikan tuntemusta
- määrätietoista, järjestelmällistä ja kehittävää otetta
- paineensietokykyä ja valmiutta tehdä itsenäisiä ja nopeita päätöksiä
- hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa suomen ja englannin kielellä
- aikaisempaa työkokemusta alalta

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan uusien teknologioiden kehittymiseen autoalalla
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmässä ja K-Autolla voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla niin kuluttaja- kuin yrityspuolellakin sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa 21.6.2018 eteenpäin Juha Nyholm, puh. 050 365 1465.

Lähetä hakemuksesi 30.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä.

www.k‐auto.fi
 
 
 
Takaisin Hae tästä