Kehityspäällikkö K-ryhmään
DIGITAALISTEN PALVELUIDEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ K-RYHMÄÄN

Tule innostuneeseen tiimiimme digipalveluiden kehityspäälliköksi! Pääset kehittämään Keskon suurinta kuluttajapalvelua K-Ruoka.fi:tä, joka yhdistää K-Ruokamedioiden laadukkaat ruokasisällöt ja verkkokaupan. Työskentelemme ketterillä menetelmillä yhdessä kehitystiimin ja sidosryhmien kanssa ja käytämme moderneja teknologioita, joilla luomme räätälöityä K-Ruoka asiakaskokemusta. Pääset luomaan uutta ruoan verkkokaupan toimialaa ja suoraan vaikuttamaan siihen, miten se muokkaa ruokakauppaa ja kuluttajakäyttäytymistä tulevaisuudessa.

Odotamme sinulta:
- kokemusta erityisesti kuluttajaverkkokaupasta ja verkkopalveluista
- 2-5 vuoden kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ketterillä menetelmillä tuoteomistajan roolissa
- ymmärrystä verkkokaupan järjestelmistä, maksamisen ratkaisuista sekä mikropalveluarkkitehtuurista
- kykyä viedä uusia asioita eteenpäin erilaisten sidosryhmien kanssa, osaat myös priorisoida tekemistä tiukoissa tilanteissa
- kykyä johtaa vaativia projekteja ympäristössä, jossa projektien välillä on paljon riippuvuussuhteita
- osaamista analytiikan hyödyntämisestä kehitystyössä
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. DI tai KTM
- omistajuutta kehitettävistä palveluista, suhtaudut palveluihisi ja niiden menestykseen palavalla intohimolla. Olet tekijä ja pistät kädet saveen ja teet kaikkesi, jotta saavutamme tavoitteemme.

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden päästä rakentamaan ruokakaupan tulevaisuutta ja vaikuttamaan sen kehitykseen
- hyvät puitteet luoda entistä parempia palveluita asiakkaillemme
- näköalapaikan, josta pääset työskentelemään niin asiakkaiden, kauppiaiden kuin myös erilaisten teknologiakumppaneiden kanssa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla valtavasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Niemi-Mäkinen, puh: 050-462 6076, 18.6. klo 13.00 - 15.00 tai 20.6. klo 14.00 - 15.30.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 21.06.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä