Työntekijöitä K-Market Espoon Keskukseen
K-Market Espoon keskus on ruokakauppa hyvien liikenneyhteyksien äärellä Espoon juna-aseman vieressä. Palvelemme sekä lounas- ja eväsruokaa hakevia asiakkaita, että lähialueen asukkaita. Meiltä löytyy myös matkahuolto, UPS ja Schenken.

Kauppiasvaihdoksen yhteydessä etsimme tiimiimme muutamaa lisävahvistusta. Työnkuva riippuu osaamistasostasi, etsinnässä on kaupan alasta innostuneita eteenpäin pyrkiviä loistavia asiakaspalvelijoita. Työtunteja on tarjolla 15-37,5h/vko. Tarjolla on k-ryhmän sekä kaupan omat henkilökuntaedut, remontoitu viihtyisä kauppa ja innostunut työnantaja!

Olet valmis ottamaan vastuuta, eikä sinulla mene sormi suuhun kiperissäkään tilanteissa. Joustavuus, huumori ja reippaus kuuluvat ominaisuuksiisi. Tässä työnhaussa kokemus k-ryhmän kaupasta on eduksesi. Olet täysi-ikäinen, valmis työskentelemään kaikkina kaupan aukioloaikoina ja suomen kielen taitosi on hyvä.

Lähetä pian hakemuksesi sähköpostitse 22.6.2018 mennessä osoitteeseen kmarket.espoonkeskus@gmail.com ja säväytä jo hakemuksellasi- työt alkavat heinäkuussa!


Ilmoitamme työhaastatteluihin päässeille erikseen.

Tarvittaessa lisätietoja antaa kauppias (1.7 alkaen) Päivi Orava 040-745 72 95
 
 
 
Takaisin