Myyjä (20 h/vko) K-Market Sörnäistenniemi
Myyjä K-Market Sörnäistenniemi

Myyntimme on kasvussa. Haemme joukkoomme myyjää ilta- ja viikonloppupainotteisilla työvuoroilla.

Vaatimukset ovat seuraavat:
- Aikaisempi kokemus K –ruokakaupassa työskentelystä
- Kassatoimintojen osaaminen
- Hyllytys osaaminen (tuoretuotteet sekä teolliset)
- Kokemusta kaupan paistotuotteiden valmistamisesta
- Kokemus kaupan hinnoittelujärjestämästä (etikettien tulostus, hinnoittelutoimintojen perusteet)
- Kaupan SAP:in perusosaaminen
- Ketjunetin perusosaaminen
- Symppiksen käytön perusosaaminen

Teemme työtä keskimäärin 2 – 3 hengen vahvuudella. Sen vuoksi sinun pitää osata poikkitieteellisesti pienen kaupan kaikki työt; avaamisesta sulkemiseen ja siltä väliltä.

Arvostamme uusia näkemyksiä ja kehitysehdotuksia, joilla vahvistat kauppamme liikeideaa ”Haluamme olla Kalasataman tuorein ja runsain lähikauppa hyvässä kyläkauppahengessä.”

Meillä on iloiset ja hyvät työntekijät sekä aidosti mukavat asiakkaat. Kalasataman alue on kasvava ja kehittyvä. Vaikka kilpailua tulee syksyllä lisää, laadukkaalle lähikaupalle on aina tarvetta. Tervetuloa hyvään työpaikkaan, hyvään työyhteisöön ja hyvälle alueelle tuomaan oma lisäarvosi Kalasataman tuoreimpaan ja runsaimpaan lähikauppaan. Voit katsoo meidän kuulumisia facebook.com/kmarketsornaistenniemi

Tarjottava työsuhde on 20h / vko ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Tämän hetken tarve lienee lähempänä 30 tuntia / vko, mutta työsopimus tehdään tässä vaiheessa 20h tunnin mukaisesti.

Kesäloman ajankohta on mahdollista sopia olemassa olevan lomakalenterin mukaisesti, vaikka työ alkaakin kesken kesälomakauden.

Lähetäthän hakemuksen sähköpostilla 31.5. mennessä osoitteeseen esa.kukkonen@k-market.com
 
 
 
Takaisin Hae tästä