Tuoteryhmäpäällikkö K-ryhmään
Alkoholin tuoteryhmäpäällikkö

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa alkoholin tuoteryhmäpäällikköä. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Alkoholin tuoteryhmäpäällikkönä vastaat oman vastuualueesi ostoneuvotteluista, valikoimista, hinnoittelusta sekä omien merkkien kehityksestä sekä nimettyjen päämiessuhteiden tuoteportfolioiden hallinnasta. Työtehtävään kuuluu olennaisesti toiminnan jatkuva kehittäminen. Toimit sujuvasti niin kotimaisten kuin ulkomaisten yhteistyökumppaneiden ja verkostojen kanssa. Toimit ratkaisuhakuisesti, oma-aloitteellisesti ja joustavasti sisäisten (kuten osto, myynti, markkinointi, varastointi, kuljetus) sekä ulkoisten (kuten tavarantoimittajat, viranomaiset) sidosryhmiemme kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
• kaupallista ja /tai elintarvikealan korkeakoulutusta
• Positiivista asennetta ja myyntihenkisyyttä
• Näyttö ja kokemusta tuloksellisesta toiminnasta Food Service-alalta tai päivittäistavarakaupasta
• Alkoholin maahantuonnin tuntemusta
• Ymmärrystä Alkon osto- myynti- ja tarjousprosesseista
• Erittäin vahvaa viiniosaamista
• Kokemusta vaativista neuvotteluista
• Hyviä vuorovaikutustaitoja
• Pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä
• Erittäin hyvää suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• Erinomaisia organisointi- ja projektinjohtamistaitoja sekä kykyä saattaa projektit viimeistellysti maaliin saakka aikataulu- ja
laatuvaatimukset täyttäen
• Kykyä analyyttiseen ajatteluun ja pitkäjänteiseen suunnitteluun
• MS Office –ohjelmien ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän sujuvaa käyttöä


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön ja Kesko-konsernin edut.

Kespro työnantajana:

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava HoReCa -alan tukkukauppa Suomessa. Tarjoamme ammattilaisille toimialan parhaat hankintaratkaisut. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25.000. Kespron toiminnot muodostuvat 6 myyntialueesta ja 13 tukusta. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 490.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Minna Lantto, puh 050-5959 687.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä