Johdon assistentti K-ryhmään
Johdon assistentti Keskon-konsernin johtoryhmän työskentelyn tueksi

Etsimme kokenutta, järjestelmällistä ja hyvät viestintätaidot sekä vankan kokemuksen omaavaa johdon assistenttia. Työtehtäviin kuuluu muun muassa tilaisuuksien ja tapahtumien organisointi ja toteuttaminen, esitysten, tiedotteiden ja yhteenvetojen valmistelu ja laatiminen sekä viestintäjohtajan ja yhteiskuntasuhdejohtajan kalenterihallinta sekä kokous-ja matkajärjestelyt. Tehtävään kuuluu myös laskujen asiatarkastuksia ja matkalaskujen tekemistä, joten SAP-osaaminen sekä tietoteknisten työvälineiden hallinta katsotaan eduksi.

Viihdyt hyvin hektisessä työympäristössä, sinulla on hyvä tilannetaju ja kyky priorisoida asioita kiireenkin keskellä. Työskentelytavoiltasi olet omatoiminen ja ennakoiva, tarkka ja huolellinen ja sinulla on vahvat viestintätaidot sekä suullisesti että kirjallisesti, suomeksi ja englanniksi.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa näyttöä ja kokemusta johdon assistentin tehtävistä ja joustava palveluasenne työskentelyyn eri sidosryhmien kanssa. Olet huumorintajuinen tiimipelaaja ja valmis työskentelemään tiivisti yhdessä muiden johdon assistenttien kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, erittäin hyvän työyhteisön, mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa sekä näköalapaikan uudistuvan K-ryhmän toimintaan.

Tehtävässä raportoit viestintäjohtajalle, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Karoliina Partanen 23.5. klo 10-11 ja 24.5. klo 10-11 puh. nro 040 584 5298 ja HR Director Mikko Myyryläinen to 17.5. klo 9-10 ja ma 21.5. klo 13.30 – 14.30 puh. nro 050 389 3633

Lähetä hakemuksesi pe 25.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä