Tuotetietoassistentti K-ryhmään
Tuotetietoassistentti Tavarakauppaan

Innostutko kaupasta ja uusista haasteista? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Tule K-ryhmään luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa tuotetietoassistenttia vastaamaan valikoimatuotteiden tuotetietojen tarkistuksista. Kyseessä on projektiluonteinen määräaikainen tehtävä, jonka arvioidaan kestävän 30.9.2018 saakka. Työskentelet Ruokakeskon Tavarakaupan Valikoima– ja hintaohjaus –yksikön Tuotetietotiimissä Hakkilassa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- Hyviä IT-taitoja, Excel-osaamista, SAP-kokemus eduksi
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Työkokemusta tarkkuutta vaativasta toimistotyöstä
- Työkokemus tuotetietojen parissa on eduksi, mutta ei välttämätön

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Hyvät ja asiantuntevat työkaverit
- Paljon töitä, haasteita ja onnistumisen iloa
- Mahdollisuuden oppia uutta

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Ruisla-Kangas, puh 050-386 4257
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä