Huolitsija Kesko Logistiikkaan
ETSIMME HUOLITSIJAA KESKO LOGISTIIKKAAN

Innostutko kansainvälisistä kuljetuksista ja huolinnan monipuolisista tehtävistä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Tarvitsemme joukkoomme uutta osaajaa

Sinun työsi
Työskentelet Kesko Logistiikan Kansainväliset kuljetukset -osastolla Vantaalla. Tarkempi toimenkuvasi sovitaan kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden. Työtehtäväsi liittyvät lämpötilahallittujen tuontikuljetusten päivittäiseen hoitamiseen ulkomailta Suomeen ja siihen liittyvään tuontitullaukseen ja liikenteenhoitoon. Työssäsi olet yhteydessä toimitusketjun eri osapuoliin kuten asiakkaisiimme, rahdinkuljettajiin ja Suomen Tulliin.

Odotamme sinulta
• Järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• Olet huumorintajuinen tiimipelaaja, joka ei kiirettäkään pelkää
• Positiivista asennetta ja halua oppia uutta
• Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
• Kykyä työskennellä aikataulupaineen alla
• EU:n ja Suomen tullin tuonnin edellytysten sekä vaatimusten hallintaa
• Office-työkalujen hyvää hallintaa
• Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on plussaa
• Tehtävään sopivaa, logistiikkapainotteista tai kaupallista ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa
• Kokemus huolinnasta, tullauksesta tai ulkomaankaupasta katsotaan eduksi

Meillä töissä
Meitä yhdistää innostus kansainvälisiin kuljetuksiin ja asiakaspalveluhenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle mahdollisen ammatilliseen kehittymiseen monipuolisessa Kesko Logistiikassa ja koko K-ryhmässä. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset yli 100 maasta. Lisäksi hoidamme vientikuljetuksia useisiin maihin.
Kesko Logistiikka työnantajana
Kesko Logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palveluntarjoajista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut.
Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 9-15 välisenä aikana liikennepäällikkö Anne Höltältä (puh. 01053 28779)
 
 
 
Takaisin Hae tästä