Myyjä (37,5) K-Market Tenohalli Karigasniemi
ETSIMME LAPPIHENKISTÄ RAUTAKAUPAN AMMATTILAISTA

KATSO ENSIN SEURAAVA VIDEO JOS MIELENKIINTOSI HERÄSI…
https://www.k-market.fi/kylakauppatarinat

Haluatko itsekin olla osa tuota tunnelmaa? Rakastatko Lappia, kalastusta, metsästystä, vaellusta ja puhdasta luontoa? Oletko valmis rikastuttamaan elämääsi ja kasvattamaan samalla ammattitaitoasi? Etsimme kokoaikaista rautakaupan ammattilaista Karigasniemelle Tenohalliin.

Sinun tonttisi
Työskentelet Karigasniemen Tenohallissa kokoaikaisena. Työtehtäviisi kuuluu kaikki rautakaupan työt. Tenohalli on osa K-Market Karigasniemen toimintaa.

Asunto järjestyy. Kerro onko Teitä yksi vai kaksi; työllistämme molemmat
Palkka neuvotellaan yhdessä.

Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus. Meillä se tarkoittaa mm. norjalaisten, paikallisten ja turistien palvelua.

Töissä K-ryhmässä Lapissa

Meitä K-ryhmäläisiä Lapissa yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Tarjoamme työn lisäksi maailman kauneimman työympäristön ja luonnon ystävälle parhaat mahdolliset harrastemahdollisuuden esim. raudunkalastuksen, lohestuksen tai riekonmetsästyksen muodossa.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.5.2018 mennessä osoitteeseen seppo.harkonen@k-market.com. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Seppo Härkönen 040 5900015, seppo.harkonen@k-market.com


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
 
 
 
Takaisin Hae tästä