Myyjä (37,5) K-Market Karigasniemi
ETSIMME LAPPIHENKISTÄ RUOKAKAUPAN AMMATTILAISTA

KATSO ENSIN SEURAAVA VIDEO JOS MIELENKIINTOSI HERÄSI…
https://www.k-market.fi/kylakauppatarinat

Haluatko itsekin olla osa tuota tunnelmaa? Rakastatko Lappia, kalastusta, metsästystä, vaellusta ja puhdasta luontoa? Oletko valmis rikastuttamaan elämääsi ja kasvattamaan samalla ammattitaitoasi? Etsimme kokoaikaista ruokakaupan ammattilaista K-Market Karigasniemelle.

Sinun tonttisi
Työskentelet Karigasniemen K-Marketissa. Työtehtäviisi kuuluu kaikki kaupan työt. Arvostamme lihakaupan ja tuoretuotekaupan osaamista sekä ennakkoluulotonta asennetta.

Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus. Meillä se tarkoittaa mm. norjalaisten, paikallisten ja turistien palvelua.

Palkan sovimme yhdessä. Asuntona 59,8 m2 kalustettu kaksio. Vuokra 450 €/kk. Sähkö kuuluu hintaan

Töissä K-ryhmässä Lapissa

Meitä K-ryhmäläisiä Lapissa yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Tarjoamme työn lisäksi maailman kauneimman työympäristön ja luonnon ystävälle parhaat mahdolliset harrastemahdollisuuden esim. raudunkalastuksen, lohestuksen tai riekonmetsästyksen muodossa.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen seppo.harkonen@k-market.com. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Seppo Härkönen 040 5900015, seppo.harkonen@k-market.com


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
 
 
 
Takaisin Hae tästä