Osastopäällikkö, K-Citymarket Turku
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ K-CITYMARKET TURKU RAVATTULAN KÄYTTÖTAVARAOSASTOLLE

Nautitko kaupan tekemisestä ja sujuvasta asiakaspalvelusta? Pysyvätkö kaikki langat käsissäsi ja saatko ihmiset innostumaan?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista Osastopäällikköä käyttötavaraosastollemme.

Sinun tonttisi
Työskentelet K-Citymarket Turku Ravattulan osastopäällikkönä. Toimit käyttötavaraosaston tiimin esimiehenä ja teet tiivistä yhteistyötä toisen käyttötavaraosastonpäällikön sekä asiakaspalvelupäällikön kanssa. Vastaat osastosi kauppakunnosta, asiakastyytyväisyydestä sekä myyjien asiakaspalveluosaamisesta ja kaupan toimintojen kehittämisestä.

Vaativa yhteistyö työntekijöiden ja toisien esimiesten kanssa tuo työhösi omat haasteensa ja edellytämmekin hyviä esimies- ja ihmissuhdetaitoja. Käyttötavaraosaston monipuoliset tehtävät vaativat perusteellista asiakaspalvelun ja kuluttajakäyttäytymisen tuntemista. Arvostamme erinomaisia suunnittelu- ja organisointitaitoja sekä tahtoa valmentaa oma porukka huippusuorituksiin. Edellytämme kaupallista peruskoulutusta ja aiempaa esimieskokemusta.

Meillä töissä
Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-Citymarket työnantajana
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 3.6.2018 mennessä sähköpostiosoitteella kari.verho@citymarket.fi tai haku-painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä tavaratalojohtaja kari.verho@citymarket.fi

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
 
 
 
Takaisin Hae tästä