Sisällöntuottaja K-ryhmään
Sisällöntuottaja K-Raudan markkinointiorganisaatioon

Etsimme joukkoomme K-Raudan markkinointiin sisältömarkkinoinnin ammattilaista Sisällöt ja kanavat -tiimiin. Sinua kiinnostaa asuminen, remontointi ja rakentaminen ja haluat olla mukana tekemässä niistä asiakkaillemme yllättävän helppoa.

Tehtävänäsi on tuottaa sisältöjä, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan kotiin ja remontointiin liittyvät suunnitelmansa. Lisäksi vastaat sisältöjen jakelusta kohderyhmälähtöisesti ja huolehdit, että K-Raudan brändilupaus ”Yllättävän helppoa” toteutuu K-Rauta.fissä ja muissa digitaalisissa kanavissa. Osallistut sisältöstrategian jalkauttamiseen valituissa kanavissa.

Teet tiivistä yhteistyötä toimialamme sisällä, kumppaneidemme kanssa sekä K-Digitalin digitaalisen markkinoinnin ja analyytikoiden kanssa. Onnistumisesi mittareina ovat mm. verkkovaikutteisen myynnin kehitys, verkkosivustolle ja sosiaalisen median kanaville määritettyjen tavoitteiden saavuttaminen sekä brändimielikuvan kehittyminen.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus sekä toimituksellisesta että kaupallisesta sisällöntuotannosta ja brändin rakentamisesta sosiaalisen median kanavissa. Olet luova ja kekseliäs ja tuotat ja jaat ketterästi erilaisia sisältöjä. Olet kotonasi digitaalisessa maailmassa, hallitset eri sisältömuodot ja työkalupakissasi on osaamista mm. hakukoneoptimoinnista, sisällöntuotannon työkaluista ja mielellään myös markkinointiteknologioista. Olet innostunut ja innostava työkaveri. Kirjoitat erinomaista suomea, mutta käytät sujuvasti myös englantia työkielenä.

Raportoit K-Rauta Suomen sisältöpäällikölle Outi Gyldénille, joka antaa lisätietoja tehtävästä 15.6. klo 13-14 ja 18.6. klo 15-16, puh. 0440258328. Toimipisteesi sijaitsee ensin Vantaan Hakkilassa. Noin vuoden kuluttua muutamme K-ryhmän uuteen K-Kampukseen Kalasatamaan.

Lähetäthän hakemuksesi 21.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Markkinointi on K-ryhmässä strateginen osaamisalue. Tule mukaan kehittämään siitä Suomen vaikuttavinta!

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä