Markkinointipäällikkö K-ryhmään
Markkinointipäällikkö K-Raudan ketjuorganisaatioon

Etsimme joukkoomme K-Raudan markkinointiin rautaista, kohdennetun markkinoinnin ammattilaista vastaamaan sekä kuluttaja- että yritysasiakasmarkkinoinnista. Sinua kiinnostaa asuminen, remontointi ja rakentaminen ja haluat olla mukana tekemässä niistä asiakkaillemme yllättävän helppoa.

Tehtävänäsi on toimia markkinointipäällikkönä K-Raudan ketjumarkkinoinnin organisaatiossa, jonka tavoite on saada 140 kaupan ovet käymään Tammisaaresta ja Ivaloon. Tuet K-Rauta ketjun liiketoimintaa vastaamalla ketjumarkkinoinnin suunnittelusta ja jalkauttamisesta strategian mukaisesti.

Hyödynnät laajaa asiakasdataamme markkinoinnin tehokkuuden parantamiseksi sekä rakennat asiakkaillemme relevantisti kohdennettua markkinointiviestintää ja paremmin kohdennettuja etuja. Lisäksi tuet kauppojen omaa markkinointia alueellisen asiakasdatan avulla sekä kehität kaupoille kohdennetun markkinoinnin työkaluja. Ohjaat päivittäistä mediaostamista ja olet vastuussa toimintamallin ja kumppanien ohjauksesta operatiivisella tasolla. Toimit esimiehenä kolmen hengen asiakkuudet ja kauppiastuki-tiimille.

Teet tiivistä yhteistyötä ketjuorganisaation ja kauppojen kanssa sekä K-Digitalin digitaalisen markkinoinnin ja analyytikoiden kanssa. Onnistumisesi mittareina ovat mm. markkinoinnin investoinnin tehokkuus eri kanavissa, verkkoavusteisen myynnin kasvattaminen sekä brändimielikuvan kehittäminen.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus ja näyttöjä dataohjatusta, kohdennetusta markkinoinnista sekä kuluttaja- että yritysasiakaskohderyhmille. Olet liiketoimintaorientoitunut ja tavoitelähtöinen tiimipelaaja, jolle vahva asiakasymmärrys on kaiken tekemisen ydin. Olet kotonasi digitaalisessa maailmassa ja hallitset eri mediat ja kanavaoptimoinnin. Työkalupakissasi on osaamista erilaisista kampanjamalleista sekä ymmärrystä markkinoinnin automatisoinnista ja erilaisista markkinointiteknologioista. Olet innostunut ja motivoiva työkaveri joka osaa saattaa työnsä loppuun asti ja jalkauttaa asioita käytäntöön. Työkielenä käytät pääasiassa suomea, mutta pystyt työskentelemään sujuvasti myös englanniksi.

Raportoit K-Rauta Suomen markkinointijohtaja Maiju Laurénille, joka antaa lisätietoja tehtävästä 15.6. klo 15-16 ja 18.6. klo 13-14, puh. 050 395 6103. Toimipisteesi sijaitsee ensin Vantaan Hakkilassa. Noin vuoden kuluttua muutamme K-ryhmän uuteen K-Kampukseen Kalasatamaan.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.6.2018 oheisen linkin kautta.

Markkinointi on K-ryhmässä strateginen osaamisalue. Tule mukaan kehittämään siitä Suomen vaikuttavinta!

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä