Huoltoneuvoja CAARA Hub -yksikköön Helsinkiin
HUOLTONEUVOJA K CAARA OY:N CAARA HUB -YKSIKKÖÖN HELSINGIN TOIMIPISTEESEEN

Etsimme huoltoneuvojaa Caara Hub -yksikön energiseen ja uudistuvaan joukkoon. Caara Hub on uuden ajan monikanavainen asiakaspalvelukeskus, joka tarjoaa asiakkaalle alan raikkaimman asiakaskokemuksen ja ammattimaisen palvelun kaikissa kanavissa.

Asiakkaillamme on kasvava tarve saada korkealaatuista palvelua monikanavaisesti, ja sitä he myös odottavat meiltä. Caara Hub palvelee asiakkaitamme sujuvasti niin verkossa kuin puhelinlangoilla, mihin tahansa autojen tarpeisiin liittyen. Päivittäisessä työssämme käsittelemme K-Caaran huollon verkkoyhteydenottoja, chattiä sekä puhelinliikennettä. Tavoitteenamme on, että Caara Hub on haluttu ja mieluisa työpaikka, jossa pääsee tekemään töitä monipuolisesti digitalisaation aallonharjalla.

Olet kaipaamamme lisä tiimiimme, mikäli olet aidosti innostunut alasta sekä asiakaspalvelusta ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet nopea oppimaan uutta ja käytät sujuvasti puhelinta ja digitaalisia välineitä asiakaspalvelussa. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä itseohjautuvasti ja omaat hyvää ongelmanratkaisu- sekä paineensietokykyä. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista. Aiempi kokemus huoltoneuvojan tehtävistä sekä K-Caaran huoltoneuvojien käyttämien järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- Iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
- Kiinnostusta alaa kohtaan
- Reipasta ja itseohjautuvaa asennetta työhön
- Sujuvaa suomen kielitaitoa
- Sujuvaa englannin kielitaitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Nico Numminen, puh. 050 4417 383; ensisijainen
Matti Sahi, puh. 050 4420 520; aikavälillä 23.7. - 30.7.2018

Lähetä hakemuksesi 30.7.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Hyvä hakemus sisältää huolellisesti täytetyn hakulomakkeen sekä liitteinä max. sivun mittaisen hakemuskirjeen ja sivun mittaisen ansioluettelon. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä MAN‐kuorma‐autojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
 
 
 
Takaisin Hae tästä