Lihaosaston myyjä (37,5 h/vko) K-Citymarket Vantaa Jumboon
K-citymarket Vantaa Jumbo on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Kauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä, pääsääntöisesti klo 7-23. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina ollut vahvuutemme. Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun ja monipuolisuuteen sekä poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun.

Lihaosastomme käsittää valikoiman ja panostamme erityisesti tuotteiden tuoreuteen sekä monipuolisuuteen. Ammattitaitoinen lihankäsittelytiimimme kaipaa nyt lihaosastolle

INNOKASTA MYYJÄÄ

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta kokemusta ja asiantuntemusta lihaosaston toiminnasta ja tuotteista sekä kiinnostusta kehittää osastoa ja sen valikoimaa. Toivomme myös innostuneisuutta, joustavuutta sekä hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä. Olet myös valmis tekemään työtä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kaupallisen alan koulutus ja kokemus K-kaupan tietojärjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan kentän yhdessä Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista sekä mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti. Meillä on myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä erittäin kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Matti Himberg, p. 050 558 7920 tai matti.himberg@citymarket.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 29.10.2017 mennessä osoitteeseen matti.himberg@citymarket.fi. Laitathan ystävällisesti aihekenttään otsikon "Työhakemus/lihaosasto".
 
 
 
Takaisin Hae tästä