Myyjiä The Athlete's Foot Hansakortteliin Turkuun
MYYJIÄ THE ATHLETE’S FOOT HANSAKORTTELIIN TURKUUN


Avaamme marraskuussa sneakereihin erikoistuneen The Athlete’s Foot -myymälän Turun Hansakorttelissa.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä myyjiä, joilla on reipas ja vastuullinen ote työhön sekä valmius työskennellä kaikissa kaupan tehtävissä. Jos olet kiinnostunut sneakereistä ja katumuodista, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme myyjiä sekä kokoaikaisiin (37,5 tuntia viikossa) että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työajat määräytyvät kaupan aukioloaikojen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kanssamme sneakereiden ja katutyylien ammattilaiseksi sekä Kesko-konsernin monipuoliset henkilökuntaedut

Hakemukset pyydämme lähettämään oheisen linkin kautta 26.11.2017 mennessä. Mainitsethan hakemuksessa toiveesi koko- tai osa-aikaisesta työstä.

The Athlete’s Foot on osa Keskon Vapaa-ajan kauppaa. Muut Keskon Vapaa-ajan kaupan ketjut ovat Intersport, Budget Sport ja Kookenkä.


The Athlete’s Foot toimii urheilullisten vapaa-ajankenkien, sneakereiden sekä vaatteiden jälleenmyyjänä maailmanlaajuisesti, yhteensä lähes 30 maassa. Edustamme maailman tunnetuimpia urheilubrändejä. Haluamme tukea asiakkaidemme intohimoa urheiluun ja tuoda tyyliä heidän elämäänsä.

Haluatpa liikkua kaupungilla, hengailla ostarilla tai muuten vaan erottua eduksesi, meiltä löydät laajimman valikoiman tyylikkäitä, urheilullisia vapaa-ajan kenkiä. Meillä on maailmanlaajuisesti yhteensä 500 myymälää, joista saat niin parhaiden vapaa-ajankenkien uusimmat värivaihtoehdot kuin limited edition -mallit ja nousevat niche-tuotemerkitkin. Meillä on myös valikoima trendikkäitä ja yksilöllisiä vaatteita, joilla viimeistelet oman tyylisi.
 
 
 
Takaisin Hae tästä