Työterveyslääkäri K-ryhmään
TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI K-RYHMÄÄN


Haluatko lähteä toteuttamaan Keskon strategiaa yhdessä osaavan ja innostuneen työterveystiimimme kanssa ja tekemään tulevaisuuden työterveyshuoltoa maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä? Keskon omassa työterveyshuollossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä liiketoimintaa ja tehdä saumatonta yhteistyötä esimiesten kanssa.

Sinun paikkasi
Haemme työterveyslääkäriä Kesko-konsernin omaan työterveyshuoltoon eläkkeelle jääneen kollegan seuraajaksi. Terveysasemamme sijaitsevat nyt Hakkilassa ja Pitäjänmäessä. Pitäjänmäen työterveysasema muuttaa keväällä 2019 valmistuvalle K-Kampukselle Kalasatamaan. Panostamme entistä enemmän tavoitteelliseen OHS- toimintaan (työterveys - työhyvinvointi - työturvallisuus) ja haluamme varmistaa lääkäriresurssimme.

Vastaamme keskolaisten kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta pääkaupunkiseudulla. Olet joko tehtävään jo pätevä tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri. Toimipaikkamme on Helsingin Yliopiston erikoistumispaikaksi hyväksymä. Työ on mielellään kokoaikainen, mutta tarvittaessa voimme neuvotella myös osa-aikaisuudesta ja työssä voit aloittaa joustavasti.

Kehitämme toimintaa asiakaslähtöisesti sekä omassa työterveyshuollossamme että valtakunnallisesti palveluntuottajien kanssa. Nykyiseen osaavaan yksikköömme kuuluu moniammatillinen, tosi mukava joukko työterveyshuollon osaajia: työterveyslääkäreitä, -hoitajia ja työfysioterapeutteja sekä työterveyssihteerit ja työterveyspsykologi. Tiimimme jäsenenä olet valmis laittamaan itsesi peliin ja annat selkeän suunnan. Luotat ihmisiin ja toimit suoraan, avoimesti ja rehellisesti.

Töissä K-ryhmässä
K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rauta-, erikois- ja autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin. Arvomme on ”asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme”.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa mielellään työterveyshuollon ylilääkäri Pirjo Anttila, puh 050 502 6460 tai pirjo.anttila@kesko.fi tai johtava työterveyslääkäri Johanna Larkio, puh 050 348 9536 tai johanna.larkio@kesko.fi.

Toivomme sinun laittavan hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.11.2017 mennessä.
 
 
 
Takaisin Hae tästä