Kääntäjä K-ryhmään
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* KÄÄNTÄJÄÄ

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme englannin kielen kääntäjää.

Sinun tonttisi

Työskentelet Keskon viestintäyksikössä Helsingin Sörnäisissä. Työtehtäviisi kuuluu pörssi- ja lehdistötiedotteiden, tulosraporttien ja vuosiraportin sekä muiden tekstien ja esitysten kääntäminen, termipankin ylläpito ja yhteistyö käännöstoimistojen kanssa. Olet valmis työskentelemään osana talousviestinnän tiimiä, läheisessä yhteistyössä erityisesti talousyksikön, vastuullisuustiimin ja lakiasioiden kanssa. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka ja valmis joustamaan kiireisinä aikoina. Teet ammattitaitoisesti käännöksiä sekä suomesta englantiin että englannista suomeen. Arvostamme korkeakoulututkintoa ja kokemusta kaupan alalta. Kokemus IFRS-käännöstöistä on etu. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on kyky toimia osana tiimiä ja halu oppia uusia asioita. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Töissä K-ryhmässä

Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme osaavan ja energisen työyhteisön, nykyaikaisen työympäristön ja K-ryhmän työsuhde-edut.

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme lähes 2 000 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 25.8.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä talousviestintäjohtaja Riikka Toivoselta, puh. 01053 23495, riikka.toivonen@kesko.fi.

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
 
 
 
Takaisin Hae tästä